VAN ERCİŞ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERCİŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ GÖREVLENDİRME DUYURUSU

Erciş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde 2021 - 2022 Eğitim - Öğretim yılında açılacak kurs programlarında görevlendirilmek üzere ücretli usta öğretici talepleri alınacaktır.
2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ERCİŞ HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ USTA ÖĞRETİCİ GÖREVLENDİRME DUYURUSU

İLAN

                               T.C                               

 ERCİŞ KAYMAKAMLIĞI

 İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

                        

Online Başvuruların Alınması   

        01-31 Ağustos 2021

 

   

Başvuralar e-yaygin.meb.gov.tr  adresinden E-devlet şifresi ile giriş yapılarak sistem üzerinden yapılacaktır. Birden fazla alanda başvuru yapmak isteyenler her alan için ayrı ayrı başvuru yapacaklardır. Başvuru onayı Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünce yapılacak olup, Ek-2 Usta Öğretici Başvuru Değerlendirme Formuna esas belgelerin aslı onay aşamasında Erciş  Halk Eğitimi Merkezine ibraz edilecektir.


02-08-2021









 İstenilen Belgeler

1.  USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ...

2.   Diploma ve varsa Kalfalık, Ustalık, Usta Öğreticilik ve Antrenörlük Belgelerinin Fotokopisi

3.   Sabıka Kayıt Belgesi (Son 6 Ay İçerisinde alınmış olması gerekmektedir.)

4.   İkametgah Belgesi

5.   Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

6.   Sağlık Raporu (Görev Verildiği Takdirde İstenecektir.)

7.   1 adet Fotoğraf

8.   Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin)

9.   Sigortalılık Tescil Ve Hizmet Kaydı Tesbiti-Sgk Uzun Vade Hizmet Dökümü Belgesi (e-devletten barkotlu olarak alınacaktır.)(Daha Önce Çalıştığınız İş Yerlerinin Listesinin bulunması gerekmektedir.)

10.Formasyon veya Oryantasyon Belgesi Fotokopisi

 

DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1-   E -Yaygın Sistemi üzerinden başvuru yapılırken Belgelerin ASILLARI taratılmalıdır. Fotokopileri kabul edilmemektedir. Evrakların ASILLARI sisteme yüklenmelidir.

2-  E -Yaygın Sistemi üzerinden başvuru yaptıktan sonra, başvuru evraklarının asıllarıyla birlikte fotokopilerini yukarıdaki belgelerden oluşturulacak dosya ile birlikte ONAY için getirmelisiniz. Başvuru yapan kişi ONAY için ŞAHSEN kurumumuza gelmelidir.

3-  E- Yaygın Sistemi üzerinden başvuru yapmadan Halk Eğitimi Merkezine gelmeyiniz. Kurumumuzda başvuru işlemi yapılamamaktadır. Yalnız ONAYLAMA işlemi yapılmaktadır. 

4-  Eğitici olarak görev almak istediğiniz kursların seçiminde, eğitim durumunuza uygun bir şekilde tercih yapınız. Konuyla ilgili Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Yöneticileri yönlendirme yapamamaktadır. Açılacak kurslar tamamen kursiyer başvurusuna göre açılmaktadır. Şimdiden hangi kursların talep edileceği bilgisi elimizde mevcut değildir.

5-  Usta Öğretici Oryantasyon Belgesini taradıktan sonra "Diğer Belgeler Bölümünden" e yaygın sistemine yükleyiniz.

6-  Detaylı SGK Hizmet Döküm Belgesi İşyeri Unvan Listesi İle birlikte Sosyal Güvenlik Kurumu/SGK Tescil ve "Hizmet Dökümü Belgesi Barkodlu Belge Oluşturularak" e devlet üzerinden alınmalıdır.

7-  E -Yaygın Sistemi üzerinden başvuru yapılırken "İş Durumu" (MEB Personeli-Usta Öğretici- Kamu Personeli- Emekli) size uygun olanının seçiniz.

 

NOT: Eksik bilgi ve belge ile yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. Başvuru evrakları hazırlanırken bu hususun göz önünde bulundurulması gerekmektedir.


NOT:Yukarıdaki belgeler telli mavi dosya içerisinde Halk Eğitim Merkezimize teslim edilecektir.

   

Kışla Caddesi, Öğretmenevi Sok. Erciş - 0432 3516067 0432 3543148

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.